latvijaspirts.lv
      
2024. gada 19. marts
Latvijas Pirts 2012>>>
Kontakti - Контакты - Contakt .
Kā aizbraukt! ДОРОЖНАЯ КАРТА KELIO ŽEMĖLAPIS
PROGRAMMA LV
ПРОГРАММА RU
Preses relize
Пресс релиз
Nedēļa pirts mākslai
Dalībniekiem!
Для участников!
Rallijs Siguldas gars 2012
Ралли Сигулдский пар 2012
BARREL pirts
RIPOPIRTS pirts
Gvido pirts
Pārvietojamā pirts
Dzintara dziednīca
Pirts cepures no Beverīnas
С. Слубский - банная школа СТАЛЕВАР (Maskava)
Десант литовских баньщиков - Lietuviškos pirties bičiulių draugija
Viktors Djundiks, masieris, Su-Džok praktiķis
Baltijas SPA asociācija - Балтийская СПА ассоциаця - MasterClass
Ирэна Платкова Серебряные призёр VI I Балтий
Чырва Николай - остеопат (St. Pēterburga)
Latgales Pirts Ordenis
Hardijs Ķīsītis, masieris, fizioterapeits
Kiro Cosmetics
Audumu fabrika A GRUPĖ
Pirts skola
Vladimirs Gorškovs - sertificēts masieris
Zāļu laumiņas Laura un Evita
Вероника Немцова - массажист, биоэнергети
Scenar terapija
T.T MASK, māli un mālu produkti (Francija)
Farmācijas muzejs
Bezkontakta masāža ar kristāliem
Сaулея СПА (Каунас)
DENS terapija, Karlovi Vari sāls
Grauzdētas mandeles no IK Budzis
AURAS FOTO
BDK Laboratory produkti
Organisma testēšana
Šungita produkti
Ervīns Lenšs
Istaspirtslietas.lv
Ezotērikas un skaistumkopšanas centrs - Skaistumam un Harmonijai
Atklātais starptautiskais pirtnieku meistarības čempionāts Latvija-2012"
Latvijas pirts 2011 - Latvian sauna - Латвийская баня
Pirtnieku saiets Siguldas Brūveros - kurš ir meistarīgākā pēriena autors šogad?
Festivāls vieno dabu un cilvēku
MIX TV: ОСОБЕННОСТИ НАЦИОНАЛЬНОЙ БАНИ В КРИМУЛh
Сигулдский край соберёт лучших банщиков h
Паро-олимпийские игры
Pirtnieku saiets Siguldas "Brūveros": kurš ir meistarīgākā pēriena autors šogad?
Pirts nedēļa rit pilnā sparā
Calendula
Pērties ir jāprot
LOGO Reklāmas materiāli
                               
Dzintara dziednīca

www.amberhealing.lv

Rīgā, Strēlnieku ielā 11
Tālrunis 27851184 vilnisbrils@inbox.lv

Masāžas un dzintara procedūras var saņemt arī
Jelgavā, Lielā ielā 49
Tālrunis 27851184 vilnisbrils@inbox.lv

Dzintara spēks jūsu labsajūtai, gara un miera harmonijai.

Kontakti

  • Dzintara terapija, ārstieciskās masāžas, SPA procedūras, Folla diagnostika, svara kontrole, dzintara produkti, apmācības -
    Vilnis Brils, T.:27851184
    vilnisbrils@inbox.lv

Dzintara dziednīca izveidota, lai popularizētu gadu tūkstošos pārbaudīto un nepelnīti aizmirsto dziedniecības metodi - dzintara terapiju un to pielietotu Jūsu fiziskās,emocionālās un enerģētiskās veselības sakārtošanā.

Dzintara Dziednīcas kolektīvā apvienojušies pozitīvi domājoši dažādu nozaru speciālisti, kurus vieno doma par dabas dziedinošā spēka izmantošanu savas un līdzcilvēku veselības labā.

_____________________________

Vilnis Brils veic pēdu masāžu
Dzintara produkti

 DZINTARS šķiet tik ierasta lieta, bet tā ir milzīga vērtība, ko mēs tik reti novērtējam. Mēs varam sajust dzintaru ar visām piecām maņām, pat sasmaržot to un tam ir brīnumains spēks. Dabīgais dzintars satur vairāk kā četrdesmit savienojumus.

Piedāvājam jums iepazīt dzintara produktu unikālās un dziednieciskās īpašības, kurus pielieto dzintara terapijā un kurus varat iegādāties pie mums salonā individuālai lietošanai.

DZINTARA EĻĻA

Dzintara eļļa ir brīnišķīgs antiseptiķis ar imunitāti stimulējošu un brūču sadzīšanas iedarbību. Tai iemīt antivīrusu īpašības, kā arī spēcīgs uzmundrinošs enerģijas efekts.

Eļļa ar dzintara komponentiem dziļi iesūcas ādas dziļākajās struktūrās, caur asins kapilāriem nokļūstot visā ķermenī. Dzintarskābe, kas atrodas dzintara eļļā palīdz stabilizēt trīsdimensiju kolagēna šķiedru struktūru sejas aprisēs, kas palīdz saglabāt jaunības tvirtumu sejas ādā. Dzintarskābe labi atbalsta arī saišu, skrimšļu veselību locītavās, palīdz veidot elastīgākas locītavu kustības. Labi stabilizē hormonālo balansu vīrieša un sievietes preklimaktēriskā un klimaktēriskā jeb brieduma periodā.

Eļļa veicina ūdens balansa normalizāciju, mikrocirkulāciju un vielmaiņas procesus ādā. Augstvērtīgais eļļas sastāvs no augiem un dzintara eļļas ļauj veikt efektīgu ādas masāžu, tā kļūst samtaina un iegūst vieglu svaiguma aromātu.

Dzintara eļļu iegūst dzintara kausēšanas procesā vienlaicīgi ar dzintarskābi. Dzintara eļļa veidojas pie gāzu kondensācijas  (pieder ēterisko eļļu grupai).

DZINTARSKĀBE

Viena no būtiskākajām dzintara sastāvdaļām no medicīnas viedokļa ir dzintarskābe. Tā ir biostimulators, kam piemīt spēja paaugstināt imunitāti un piemīt antioksidatīvas īpašības. Dzintarskābe palielina muskuļu tonusu, tai ir arī būtiska loma, kavējot trombu veidošanās procesu asinsvados, palīdz iekaisumu un stresa situācijās, pozitīvi ietekmē zarnu trakta, nieru un citu iekšējo orgānu darbību.

Dzintarskābe ir dabīga viela, kas sniedz spēcīgu atveseļošanās iedarbību, neizraisot blakusefektus un pieradumus. Lielā daudzumā dzintarskābe kristalizējas no gāzēm, kas izdalās, kausējot dzintaru. Organismā dzintarskābe veidojas vielmaiņas ceļā. Tā stimulē enerģijas izstrādi šūnās. Spēj efektīvi padarīt par nekaitīgiem brīvos radikāļus, neitralizē lielu daudzumu indes (tajā skaitā no smēķēšanas, alkohola), paaugstina mikrocirkulāciju orgānos un audos, piemīt ārkārtīgi atjaunojoša jauda.

Mūsu organisms kartu dienu izstrādā līdz 200 g dzintarskābes, kas ir nepieciešama, lai atjaunotu tā imunitāti, un pats to arī izmanto savām vajadzībām. Dzintarskābe atbild par enerģētisko apmaiņu. Tāpēc pie fiziskām, garīgām un emocionālām slodzēm rodas dzintarskābes deficīts, un ir nepieciešams tās daudzumu pastāvīgi papildināt. No pārtikas produktiem dabīgo dzintarskābi visbagātāk satur upenes, smiltsērkšķi.

Krievu zinātnieki apgalvo, ka regulāra dzintarskābes tablešu  lietošana ir daudz efektīvāka par koenzīmu Q10, turklāt šis preparāts ir vismaz 10 reižu lētāks. Dzintarskābe ir viens no retajiem līdzekļiem, kas palēnina novecošanās procesus un pasargā no daudzām slimībām. Lietojot dzintarskābi, ķermeņa šūnas ar skābekli tiek piesātinātas  desmit reižu intensīvāk.

DZINTARA PULVERIS

Dzintara pulveris ir ar īpašu patentētu metodi sagatavots produkts, kas tiek iegūts no jūras skalotā Baltijas dzintara. Tas ir gaiši dzeltenas krāsas pulveris  - dzintarskābes un dzintara eļļas koncentrāts.

Dabīgs dzintara pulveris ar neticami maigu tekstūru, kas iegūts ar speciālu tehnoloģiju dzintara sasmalcināšanas procesā, kas ļauj ne tikai saglabāt, bet arī pastiprināt dzintara ārstnieciskās īpašības un izejošos enerģētiskos komponentus:
spēju atdot ātros elektronus, dzintarskābi, tās sāļus un mikroelementus;
virspusē absorbē mikrooganismu dzīvības procesu norises toksiskos produktus;
spēj uzņemt un atdot enerģiju, kas rodas ādas berzes rezultātā pie masāžas.

Dzintara sastāvā ir vairāk nekā 40 dažādu ķīmisko elementu. Veicot pētījumus, izrādījās, ka mainot dzintara pulvera koncentrāciju suspensijā, mainās tās iedarbības veids. Piemēram, vienā gadījumā suspensija stimulē matu fotikulu augšanu, bet ar citu dzintara koncentrāciju tā stimulē ādas šūnu reģenerāciju un veco šūnu atjaunošanos. Dzintara pulveris lieliski līdzsvaro mūsu enerģētisko lauku, atbrīvojot organismu no liekajiem toksīniem, kā arī radot labvēlīgu iedarbību uz vairogdziedzeri.

Tautas līdzeklis pret kuņģa vainām ir ar ūdeni sajaukti  dzintara putekļi. Ausu un acu vainām noder dzintara putekļi ar rožu eļļu vai medu. Polijā sens līdzeklis pret iesnām ir dzintara putekļu šņaukšana.

No seniem laikiem dzintara pulveris tiek izmantots sejas maskām, sajaucot to ar ūdeni vai eļļu. Iegūto krēmveidīgo masu, kuru iegūst pulveri sajaucot ar ūdeni uzklāj sejas ādai. Šāda sejas maska taukainu sejas ādu sausina, tonizē un attīra. Sajaukts pulveris ar eļļu piemērots sausai un jutīgai ādas kopšanai. Maska dziļi baro, mitrina, attīra, gludina, nomierina. Aktīvās dzintarā esošās vielas palīdz eļļām un ūdenim iekļūt dziļākos ādas slāņos, pastiprina to darbību, labi attīra, tonizē, gludina ādu, stimulē vielmaiņu, atsvaidzina, atjauno, dziedē brūcītes.

Sausu vai uz mitras sejas sejas uzklātu pulveri izmanto kā ādas skrubi. Ar masējošām apļveida kustībām elektrizēts dzintars ir īpaši iedarbīgs, jo izdala daudz negatīvi lādētu jonu, kuri neitralizē brīvo radikāļu iedarbību.

Kopš seniem laikiem dzintara pulveris izmantots masāžas procedūrās, papildinot to ar dažādām eļļām un ziedēm.

Dzintara pulveris ir ļoti vērtīgs kvēpināšanas materiāls, kam piemīt ļoti spēcīga enerģētika. Kvēpināšanu telpu enerģētikas attīrīšanai un dezinfekcijai praktizēja jau senie grieķi, romieši un ēģiptieši. Viņi zināja dzintara dūmu dziedniecisko spēku. Sadegot dzintars izdala dzintara ēterisko eļļu un citus ēteriskos savienojumus. Arī mūsdienās Lietuvas un Polijas baznīcās dzintara kvēpināšana tiek izmantota baznīcas rituālos un gaisa dezinficēšanā, lai pasargātu baznīcu apmeklētājus no infekcijas slimībām, kuras izplatās pa gaisu.

No seniem laikiem ir zināma arī dzintara dūmu pozitīvā iedarbība uz elpošanas ceļiem, mazinot iekaisumu, veicinot atveseļošanos.

Iepakojums 10 gr, cena 4,40Ls

 DZINTARA SMILTIS

 Ja dzintara pulveris senatnē galvenokārt tika izmantots sejas ādas kopšanai un kvēpināšanai, tad dzintara smiltis tika izmantotas ķermeņa atjaunošanai un modelēšanai. Mūsu senči nezināja, ka celulīts ir neārstējams. Ķermeņa atjaunošanai tiek izmantotas maskas, kur dzintara smiltis tiek sajauktas ar dažādām dabīgām bāzes un ēteriskajām eļļām un ar tām ierīvēts ķermenis.

Tā senatnē tika mazināta laika ietekme uz ķermeni. Maskas vai masāžas ar dzintara smiltīm atjauno un atdzīvina ādu, dziļi attīra, veicina atjaunošanu, dod ķermenim enerģiju un optimismu.

 Dzintara smiltis iegūst dzintaru smalcinot. To iedarbība ir līdzīga dzintara pulverim, bet ņemot vērā dzintara smilšu abrazīvās īpašības, tās  ļoti efektīvi pielieto masāžās ķermeņa pīlingam, vienlaicīgi iedarbojoties ar visu dzintara dziedniecisko  spektru. Dzintara smiltis dod ļoti labu efektu pretcelutīta masāžās.

Iepakojums 10 gr, cena 3,60Ls

DZINTARA ZIEPES

Ar auksto metodi pagatavoto dzintara ziepju sastāvā ietilpst dzintara pulveris, dzintara eļļa un citas dabīgās augu eļļas. Tajā nav nekādu kaitīgu ķīmisku vielu, tās ir absolūti dabīgs produkts. Derīgs visiem ādas tipiem, arī jūtīgajai zīdaiņu ādai.

Dzintara ziepes attīra, nomierina, izlīdzina ādu, veicina ādas šūnu atjaunošanos, atsvaidzina, atjauno, dezinficē.

Iepakojums 35 gr, cena 3,50Ls

DZINTARA TĒJA

Dzintara tēja - tās ir dažas saujas mazu neapstrādātu Baltijas dzintara gabaliņu. Kad nomierinās vētra, tie tiek rūpīgi salasīti jūras krastā. Šāda, jūras skalotājā,  cietajā dzintara garoziņā ir īpaši daudz dzintara skābes un dzintara eļļas.

Applaucēti, ar verdošu ūdeni aplieti dzintara gabaliņi kļūst mīksti un uzbriedīs. To apjoms palielināsies par 8%. Apmēram tikpat dzintarā ir dzintarskābes daudzums, kas pamazām izšķīst ūdenī. Dzintarskābe ir dabīgs biostimulators, tā pastiprina imunitāti, regulē organisma šūnu vielmaiņu, attīra, atjauno audu un orgānu darbību. Dzintarskābe  strukturē un mīkstina ūdeni, padarot to organismam vieglāk uzņemamu.

Lēni šķīstoša dzintara eļļa ir dabīga, antiseptiska, imunitātes un enerģijas stimulators. Tā pastiprina dzintarskābes iedarbību vienlaikus dodot tējai smalku garšu. Šo tēju var lietot gan karstu, gan aukstu, kad vien vēlaties.

Tējas pagatavošana:

Vienas tējas krūzes pagatavošanai nepieciešamas 2-3 tējkarotes smalka dzintara. Ieberiet dzintaru traukā, aplejiet to ar verdošu ūdeni, tad pusstundu turēt uz lēnas uguns,neļaujot atdzist un varat baudīt veselīgu, spēkpilnu dzintara tēju. Šo pašu dzintaru Jūs varat izmantot atkārtoti 15-20 reizes, katreiz saņemot līdzvērtīgu labu dzintara tēju. Tad izberiet dzintaru no trauka, ļaujiet tam nožūt un vienu dienu paturiet to saulē vai dienas gaismā, lai tas enerģētiski sakārtojas, uzlādējas. Atkal dzintaru ieberiet traukā un lietojiet tēju 15-20 reizes, pēc lietošanas atkārtoti uzlādējot saules gaismā. Šādi dzintaru var izmantot 5-6 reizes.

Iepakojums 50gr, cena 5Ls

Produkti ir iegādājami "Dzintara dziednīcā" iepriekš piesakot pa tālruni 27851184 
  vai elektroniski
vilnisbrils@inbox.lv

galerija